شنبه, 03ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست کتاب‌شناخت کتاب‌ چاپ اثری از شاهرخ مسکوب هفت سال پس از درگذشتش

کتاب‌

چاپ اثری از شاهرخ مسکوب هفت سال پس از درگذشتش

کتابی از شاهرخ مسکوب هفت سال بعد از درگذشت این نویسنده و پژوهشگر منتشر می‌شود.

shock drop air force 1 full uv reactive | nike shox turmoil 2 youth soccer formations , Sb-roscoffShops , Concept Lab // Air Jordan 12 "Court Purple"

به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کتاب «شکاریم یکسر همه پیش مرگ؛ جستارها، گفتارها و نوشتارهایی از شاهرخ مسکوب» از سوی نشر نی در دست چاپ است. این اثر مقاله‌های مسکوب در حوزه‌ی فرهنگ ایران و ادبیات فارسی را دربر می‌گیرد که آن‌ها را در برخی مجله‌های خارج از ایران منتشر کرده بود.

ناشر در این‌باره می‌نویسد: شاهرخ مسکوب بیش و پیش از هر چیز خود را جستارنویس می‌دانست؛ نه محقق: «محقق به هیزم و خاکستر توجه دارد، جستارنویس به آتش». نمونه برجسته جستارهایش «ارمغان مور» بود که در سال‌های پایانی عمر نوشت. خود او با فروتنی همیشگی‌اش می‌گوید: «این چیزهایی که من می‌نویسم، تحقیق به معنای کلاسیک نیست... کارم فکر کردن به ادبیات خودمان است، چه غنایی، چه حماسی. برای این کار باید پژوهش کرد، اما سختی کار در این است که بعد حاصل تمام این سوادی را که به دست‌ آمده، به فراموشی سپرد. آدم باید یاد بگیرد اقوال این و آن را دور بریزد و فقط بینش آن‌ها را بگیرد.» از همین‌رو این اثر هم دنباله‌ی همان جستار‌های پیشین اوست.
 
شاهرخ مسکوب سال 1302 خورشیدی در شهر بابل به دنیا آمد. این نویسنده، پژوهشگر و مترجم روز بیست‌وسوم فروردین‌ماه سال 1384 به علت سرطان خون پس از 20 سال اقامت در پاریس درگذشت و پیکرش به خواست خانواده‌اش به ایران بازگردانده شد.

«مقدمه‌ای بر رستم و اسفندیار»، «سوگ سیاوش در مرگ و رستاخیز»، «در کوی دوست»، «ملیت و زبان»، «گفت‌وگو در باغ»، «چند گفتار در فرهنگ ایران»، «داستان ادبیات و سرگذشت اجتماع»، «خواب و خاموشی»، «درباره سیاست و فرهنگ»، «سفر در خواب»، «کارنامه ناتمام»، «روزها در راه»، «ارمغان مور» و «سوگ مادر» از کتاب‌های تألیفی این نویسنده است. او همچنین کتاب‌های «ادیب شهریار»، «ادیپوس در کلنوس» اثر سوفوکل و «پرومته‌ در زنجیر» اثر آشیلوس را به فارسی ترجمه کرده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه