خبر
تشخیص رسیده بودن هندوانه، طالبی و خربزه
- خبر
- نمایش از سه شنبه, 10 مرداد 1391 09:15
- بازدید: 3465
اگر در گرمای تابستان و حین عرقریزی و عطش به خوردنیای دلچسب فکر کرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد که هوس خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزهای شیرین و خنک گوشهای از ذهنتان پرکشیده است، البته در ماه رمضان هم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان، خالی از لطف نیست.
boohoo , Womens & Mens Clothes , Shop Online Fashion | IetpShops - nike zoom kobe v 2009 black friday sale today 2016 - Buy Online - nike zoom kobe v 2009 black friday sale today 2016 for Women & Men
به گزارش ايسنا، «جهاننيوز» ضمن اشاره به مطلب فوق آورده است:
اما برای چگونگی تشخیص رسیده بودن این میوه ها، لطفا راهنمای درج شده در ادامه را بخوانید تا پس از عملی کردن چنان هوس و آرزویی، حالتان از هدر رفتن پول و خرید محصولی پوک و بیمزه گرفته نشود!
- تشخیص هندوانه رسیده:
پوستی نازک، صاف و براق دارد.
اگر بین دو دست، نزدیک گوشتان بگیرید و اندکی فشار دهید، صدای قرچمانندی حاکی از ترک برداشتن محتویاتش خواهد داشت (به این روش هم خیلی اطمینان نکنید چون ممکن است نشانه پوکی آن باشد!).
با کف دست یا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات کوتاه و متوالی بزنید. در صورتی که صدای بم، آهسته و طبلمانندی مثل تاپتاپ داد، رسیده است و در صورتی که صدایی زیر و بلند مثل تقتق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است.
به قسمتی که هندوانه از بوته جدا شده نگاه کنید؛ اگر هنوز مقداری از ساقه به آن چسبیده، احتمال شیرین بودنش اندک است، چون هنوز نارس و کال به بازار آمده، اما اگر ساقه کاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد کرده، بهدلیل رسیدگی، آسانتر چیده و جدا شده، بنابراین شیرینتر است. هر قدر ترکهای ریز در این قسمت بیشتر باشد، هندوانه شیرینتری انتخاب کردهاید.
- تشخیص طالبی رسیده:
پوستی زبر دارد.
اگر آن را از نزدیک بو کنید، عطر خوبی دارد و بوی خوشایندی میدهد.
سر طالبی، آنجا که شبیه دکمه به نظر میرسد، اندکی نرمتر است (مواظب باشید همه قسمتها نرم نباشد چون در این صورت احتمالا از رسیدگی هم گذشته و در حال ترشیدن است).
یا رنگی زرد و فقط اندکی متمایل به سبز دارد؛ یا زردی آن کمرنگ و کرممانند است.
خطوط آن سبز کمرنگ است (خطوط سبز با تیرگی بیشتر، معمولا نشانه ماندگی محصول در مغازه است).
- تشخیص خربزه رسیده:
برعکس طالبی، هیچ قسمت آن نرم نیست (هرقدر نرمتر باشد نشانه اسیدی شدن بیشتر یا قرار داشتن در آستانه ترشیدگی است)
همانند هندوانه، ساقه یا ریشه آن، هنگام برداشت براحتی از خربزه جدا شده و برآمدگی اندکی دارد یا حتی فرورفتگی ایجاد کرده است.
همانند طالبی، پوستی زبر و زرد دارد.
راههای طولی آن به رنگ سبز کمرنگ است.
سراغ خربزههای نوبر نروید! چون معمولا بیمزهاند. خربزه شیرین حدود یک ماه بعد از نوبرانه به بازار میآید.