خبر
فلفل دلمهای ضد سرطان پروستات و مثانه است
- خبر
- نمایش از سه شنبه, 10 مرداد 1391 09:10
- بازدید: 3877
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، گفت: فلفل دلمهای ضد سرطان پروستات و مثانه است.
adidas calabasas cream factory san jose menu - GZ3194 - adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | how to tell if jordan 4 red thunder is real Archives - nike air force 1 suede wheat free bread products - IetpShops
مهندس "قربانی" در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ایسنا) - منطقه لرستان، افزود: فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای C وA است که آنتی اکسیدانهایی قوی هستند و روی رادیکالهای آزاد که روی سلولها اثر تخریبی دارند، تاثیر میگذارند؛ خوردن 50 گرم فلفل دلمهای یعنی حدود یک سوم از یک فلفل متوسط میتواند تمام نیاز یک فرد بزرگسال به ویتامین C را برطرف کند.
وی اضافه کرد: ویتامین C بر اثر حرارت از بین میرود، بنابراین فلفل اگر به صورت تازه و خام مصرف شود، بهتر است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، خاطرنشان کرد: فلفل دلمهای یکی از کم کالریترین سبزیها و یکی ازبهترین مواد غذایی برای لاغرشدن است.
قربانی با اشاره به اینکه این سبزی دارای فیبر زیادی است، تصریح کرد: فلفل دلمهای را میتوان در کنار سایر سبزیها برای رژیمهای لاغری استفاده کرد؛ هر قدر فلفل دلمهای رنگیتر(زرد و قرمز) باشد حاوی بتاکاروتن بیشتری است.
وی با تاکید بر اینکه ویتامین C موجود در فلفل دلمهای برای سرماخوردگی بسیار مفید است، اظهار کرد: اگر این سبزی به طور منظم در برنامه غذایی استفاده شود طول مدت سرماخوردگی را کاهش میدهد.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، خاطرنشان کرد: فلفل دلمهای برای تقویت چشمها بسیار مفید است؛ این ماده خوراکی به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشمها کمک میکند و مصرف منظم ویتامین A، لوتین و گزانتین موجود در فلفل دلمهای نیز در کاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند.
وي مذکر شد: فلفل دلمهای از بروز سکته جلوگیری میکند؛ این سبزی حاوی اسید فولیک بوده و این ویتامین از گرفتگی رگها و بروز بیماریهای قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری میکند.
قرباني ادامه داد: اسید فولیک به عنوان یکی از ویتامینهای گروه B باعث کاهش مادهای به نام هموسیستین در خون میشود و افزایش بیش از حد این ماده میتواند باعث تخریب رگهای خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اشاره به اینکه فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند کلسترول خون و حملههای قلبی و سکته را کاهش دهد، گفت: بلافاصله بعد از خرد کردن فلفل دلمهای آن را بخورید، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد(با خرد کردن) از بین میرود.
قربانی افزود: فلفل دلمهای قرمز رنگ دارای مقدار زیادی بتاکاروتن است که میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود.
وی اظهار کرد: بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدانها محسوب میشود، میتواند از فعالیت رادیکالهای آزاد جلوگیری کرده و از سرطانهای پروستات و مثانه و بیماریهای قلبی پیشگیری کند.