یکشنبه, 04ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها ورزش 36 سال پس از آخرین قهرمانی؛ مهاجرانی با 4 قهرمانی پر افتخارترین مربی - کاملترین تاریخچه مسابقات فوتبال جوانان آسيا

ورزش

36 سال پس از آخرین قهرمانی؛ مهاجرانی با 4 قهرمانی پر افتخارترین مربی - کاملترین تاریخچه مسابقات فوتبال جوانان آسيا

تیم ملی جوانان با حشمت مهاجرانی در سال 52 برای اولین بار قهرمان آسیا شد و سال 53 برای دومین سال متوالی قهرمانی را تکرار کرد و در سال 54 سومین قهرمانی متوالی ایران در کویت رقم خورد و در سال 55 تایلند دوباره میزبان قهرمانی جوانان آسیا شد و تیم ملی ایران با مهاجرانی چهارمین و آخرین قهرمانی خود را تجربه کرد. ایران در فینال با کره شمالی در فینال بدون گل مساوی کرد و مشترکا قهرمان شدند. در این 4 دوره جوانان صاحب نامی چون نظری، برزگری، قاسمپور در تیم تیم ملی جوانان بازی می کردند.

cheap shoes nike dunk sb silver box collection - Low shoes - GiftofvisionShops - nike jordans retro 1 camo shoes black friday deals , Sneakers - Women's shoes | Latest Air Jordan 1 Mid GS Canvas Pink/Tan/Soft Yellow/Lime Green/White 2021 For Sale DJ0338 - white and silver dunk nike shoes kids boots - 100

 امروز در اولین روز مسابقات فوتبال قهرماني جوانان آسيا در امارات،تیم ملی ايران اولین بازی خود را برابر ژاپن انجام خواهد داد.

به گزارش «تابناک»، مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا از امروز شنبه (13 آبان) با حضور 16 تیم در عجمان امارات آغاز می‌شود و تیم ایران که در گروه اول این بازی‌ها در کنار تیم‌های چون ژاپن، امارات و کویت قرار دارد

حضور در تورنمنت ویتنام و روسیه جدی‌ترین برنامه بازی‌های تدارکاتی تیم ما به شمار می‌آید، ضمن این که ملی‌پوشان جوانان ایران با تیم‌هایی چون ازبکستان، امارات، عربستان و ایتالیا نیز مسابقاتی را به جهت کسب آمادگی و افزایش تجربه بازیکنان داشته‌اند. شاکله اصلی تیم ما همان تیم جوانانی است که دو سال پیش در رده نوجوانان زیر نظر اکبر محمدی کار می‌کرد وتجربه حضور در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا را هم دارد. 9 بازیکن از تیم ایران در تیم‌های لیگ برتری بازی می‌کنند که یکی از شاخص‌ترین مهره‌های آن علی جهانبخش بازیکن تیم داماش گیلان است.

چهار تیمی که به نیمه نهایی این بازی‌ها راه پیدا کنند مجوز حضور در جام جهانی جوانان در سال 2013 را به دست خواهند آورد. بی شک کسب سهمیه جام جهانی اولین هدف تیم ما خواهد بود و بعد از آن می‌توانیم به قهرمانی در آسیا فکر کنیم. مسابقات جام جهانی جوانان تیر ماه سال آینده در ترکیه برگزار می‌شود.

دو سال پیش و در آخرین دوره بازی‌های قهرمانی جوانان آسیا تیم ایران با سرمربیگری علی دوستی مهر نتوانست از مرحله گروهی به پلی‌آف راه پیدا کند.

در دوره گذشته در مسابقات فوتبال جوانان آسيا - چين،  در اولين گام در تاریخ  12/7/89 تيم ملى جوانان ايران كار خود را در مسابقات قهرمانى آسيا با شكست آغاز كرد. تيم ملى فوتبال جوانان ايران در نخستين ديدار خود در رقابت هاى قهرمانى آسيا در مقابل كره جنوبى قرار گرفت و در پايان با نتيجه ۲برصفر بازى را به حريف خود واگذار كرد. گل هاى كره را در اين بازى جى دونگ وون در دقيقه ۳۳ و چونگ سونگ يونگ در دقيقه ۵۴ به ثمر رساندند.

بازى با يمن تشريفاتى شد !

در تاریخ 14/7/89 تيم ملى جوانان ۳ بر صفر به استراليا باخت تيم ملى فوتبال جوانان ايران با قبول دومين شكست خود مقابل استراليا عملا از صعود به مرحله بعد رقابت ها باز ماند. جوانان ملى پوش كشورمان در دومين ديدار خود در چهارچوب رقابت هاى قهرمانى جوانان آسيا مقابل استراليا به ميدان رفتند و با ۳ گل تن به شكست دادند تا عملا شانسى براى صعود به مرحله بعدى اين رقابت ها نداشته باشند. گل هاى استراليا در اين ديدار در دقيقه ۳۹ ، ۶۰ و ۸۷ به ثمر رسيد.

رقابتهای قهرمانی جوانان آسیا از سال 1959 پایه گذاری شد و یکی از قدیمی ترین مسابقاتی است که کنفدراسیون فوتبال آسیا آن را برگزار می کند. سی و ششمین دوره این مسابقات امسال در چین برگزار می شود. روال برگزاری مسابقات تا سال 1978 هر سال بود و پس از ان به دو سال یک بار تغییر کرده است.

1348: تیم ملی جوانان به رهبری رایکوف در مسابقات که در تایلند برگزار می شد، حضور یافت و پس از شکست مقابل میزبان در نیمه نهایی، در بازی رده بندی اسرائیل را شکست داد و به مقام سومی دست یافت.

1349: این دوره در فیلیپین برگزار شد و تیم ملی جوانان دوباره با رایکوف راهی مسابقات شد. حضور علی پروین 24 ساله در ترکیب تیم ملی جوانان جالب بود! ایران در مرحله یک چهارم نهایی به کره جنوبی باخت و حذف شد. پروین یک ضربه پنالتی را از دست داد.

1350: تیم ملی جوانان به رهبری پرویز ابوطالب در مسابقات ژاپن حاضر شد و بازهم در مرحله یک چهارم نهایی به کره جنوبی باخت. این بار بازی 1-1 مساوی شد و اما ایران در کرنر شماری به کره باخت! این هم قوانین جالب آن زمان فوتبال آسیا!

1351: مسابقات در تایلند برگزار شد و ایران دوباره با پرویز ابوطالب در تورنمنت حاضر شد. ایران در بازی رده بندی تایلند را 3- صفر برد و برای دومین بار سوم شد.

1352: مسابقات برای اولین بار در تهران برگزار شد و ایران با حشمت مهاجرانی برای اولین بار قهرمان آسیا شد. ایران در فینال ژاپن را 2- صفر برد.

1353: تیم ملی جوانان برای دومین سال متوالی با مهاجرانی قهرمان آسیا شد و این بار در تایلند با هند در فینال 2-2 مساوی کرد و بطور مشترک قهرمانی را تجربه کرد.

1354: سومین قهرمانی متوالی تیم ملی جوانان در کویت رقم خورد. ایران در فینال با عراق مساوی کرد و دوباره قهرمانی مشترک!

1355: تایلند دوباره میزبان قهرمانی جوانان آسیا شد و تیم ملی ایران با مهاجرانی چهارمین  و آخرین قهرمانی خود را تجربه کرد. ایران در فینال با کره شمالی در فینال بدون گل مساوی کرد و مشترکا قهرمان شدند.

1356: تهران برای دومین بار میزبان قهرمانی جوانان آسیا شد. ایران در این مسابقات با مربیگری یاگوودیچ در فینال و در یک بازی دراماتیک 4-3 به عراق باخت و نایب قهرمان شد.

1357: تیم ملی جوانان به رهبری محمود یاوری در مسابقات که در بنگلادش برگزار می شد، شرکت کرد. ایران در مرحله یک چهارم نهایی کویت را 1- صفر برد، اما  به دلیل چند بازیکن صغر سنی تیم ملی را محروم و از مسابقات اخراج کرد.

1371: پس از چندین سال غیبت در عرصه مسابقات جوانان آسیا، تیم ملی با مربیگری محمود یاوری در امارات حضور یافت ، ولی در مرحله گروهی حذف شد.

1375: تیم ملی جوانان با مربیگری بهمن صالح نیا در مسابقات کره جنوبی حضور یافت و با 3 تساوی و یک باخت در مرحله گروهی حذف شد.

1379: تهران پس از سالها میزبان مسابقات شد و جوانان ایران با مربیگری مهدی مناجاتی در مرحله نیمه نهایی در ضربات پنالتی به عراق باختند و در رده بندی نیز پس از باخت به چین چهارم شد.

1383: ایران با مربیگری مجید جلالی در مالزی با یک برد،یک مساوی و یک باخت در مرحله گروهی حذف شد.

1385: مسابقات این دوره در هند برگزار شد و تیم ملی جوانان با رهبری دی اولیویرای برزیلی در مرحله گروهی و به دلیل تفاضل گل حذف شد.

1387: این بار نناد نیکولیچ کرووات سرمربی تیم ملی جوانان بود و تیم ملی در عربستان با یک برد و 2 باخت حذف شد.

1389 : ایران با مربیگری علی دوستی مهر مقابل تیمهای کره جنوبی و استرالیا به ترتیب دو بر صفر و سه بر صفر شکست خورد و حذف شد .

ایران در سالهای 1361، 1367، 1368، 1373، 1377 و 1381 نیز در مسابقات مقدماتی شرکت کرده است، اما موفق به حضور در مرحله نهایی نشده است.

 تیم ملی جوانان کشورمان در سال 1352 با حشمت مهاجرانی در این مسابقات مسابقات برای اولین بار که در تهران برگزار شد با حشمت مهاجرانی برای اولین بار قهرمان آسیا شد. ایران در فینال ژاپن را 2- صفر برد.

تیم ملی جوانان با حشمت مهاجرانی در سال 53 برای دومین سال متوالی با مهاجرانی قهرمان آسیا شد و این بار در تایلند با هند در فینال 2-2 مساوی کرد و بطور مشترک قهرمانی را تجربه کرد. و در سال 54 سومین قهرمانی متوالی تیم ملی جوانان در کویت رقم خورد. ایران در فینال با عراق مساوی کرد و دوباره قهرمانی مشترک! و در سال 55  تایلند دوباره میزبان قهرمانی جوانان آسیا شد و تیم ملی ایران با مهاجرانی چهارمین  و آخرین قهرمانی خود را تجربه کرد. ایران در فینال با کره شمالی در فینال بدون گل مساوی کرد و مشترکا قهرمان شدند.

در این 4 دوره جوانان صاحب نامی چون نظری، برزگری، قاسمپور در تیم تیم ملی جوانان بازی می کردند .

گروه‌بندی سی و هفتمین دوره مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا به شرح زیر است. در این دوره از رقابت‌ها، برای نخستین مرتبه، دیدار رده‌بندی برگزار نمی‌‍شود:

 گروه A : ایران، امارات، ژاپن و کویت

 گروه B : کره‌جنوبی، چین، تایلند و عراق

 گروه C : کره‌شمالی، ازبکستان، ویتنام و اردن

 گروه D : استرالیا، عربستان، سوریه و قطر

 برنامه کامل سی و هفتمین دوره مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا هم بدین شرح است:

 شنبه 13/08/91 گروه A : * امارات - کویت، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * ایران - ژاپن، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه گروه B : * کره‌جنوبی - عراق، ساعت ۱۴:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره * چین - تایلند، ساعت ۱۸:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره

 یکشنبه – 14/08/91 گروه C : * کره شمالی - اردن، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * ازبکستان - ویتنام، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه گروه D : * استرالیا - قطر، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره * عربستان - سوریه، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره

 دوشنبه – 15/08/91 گروه A : * کویت - ژاپن، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * ایران - امارات، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه گروه B : * عراق - چین، ساعت ۱۴:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره * کره‌جنوبی - تایلند، ساعت ۱۸:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره

 سه‌شنبه –16/08//91 گروه C : * اردن - ازبکستان، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * ویتنام - کره‌شمالی، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه گروه D : * قطر - عربستان، ساعت ۱۴:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره * استرالیا - سوریه، ساعت ۱۸:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره

 چهارشنبه – 17/08/91 گروه A : * امارات - ژاپن، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * ایران - کویت، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره گروه B : * کره‌جنوبی - چین، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * تایلند - عراق، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره

 پنجشنبه – 18/08/91 گروه C : * کره‌شمالی - ازبکستان، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * ویتنام - اردن، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره گروه D : * استرالیا - عربستان، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه * سوریه - قطر، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره ** مرحله یک چهارم نهایی:

 یکشنبه – 21/08/91 بازی شماره ۲۵: تیم اول گروه A - تیم دوم گروه B ، ساعت ۱۴:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره بازی شماره ۲۶: تیم اول گروه B - تیم دوم گروه A ، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه بازی شماره ۲۷: تیم اول گروه C - تیم دوم گروه D ، ساعت ۱۸:۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره بازی شماره ۲۸: تیم اول گروه D - تیم دوم گروه C ، ساعت ۲۰:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه

 مرحله نیمه 24/08/91 بازی شماره ۲۹: برنده بازی شماره ۲۵ - برنده بازی شماره ۲۷، ساعت ۱۵:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه بازی شماره ۳۰: برنده بازی شماره ۲۶ - برنده بازی شماره ۲۸، ساعت ۱۹:۳۰، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه **

دیدار فینال: شنبه –27/08/91 * برنده بازی شماره ۲۹ - برنده بازی شماره ۳۰، ساعت ۱۶:۱۵، ورزشگاه امارات شهر راس الخیمه

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه