پنج شنبه, 01ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها ورزش جام جهانی والیبال ـ ژاپن / آرژانتین هم مقابل ایران زانو زد

ورزش

جام جهانی والیبال ـ ژاپن / آرژانتین هم مقابل ایران زانو زد

تیم ملی والیبال ایران در پنجمین مسابقه در جام جهانی والیبال 2011 چهارمین پیروزی خود را مقابل تیم قدرتمند آرژانتین کسب کرد. با این دو امتیاز تیم ایران که به عنوان شگفتی ساز جام جهانی والیبال مطرح شده است با 9 امتیاز به رده چهارم جدول ردبندی صعود کرد. روز گذشته تیم ملی والیبال کشورمان با سومین پیروزی خود در مسابقات جام جهانی سال 2011 دست به شگفتی بزرگ دیگری در این رقابت‌ها زد. تیم ملی والیبال ایران در چهارمین دیدار خود از رقابت‌های جام جهانی، تیم پرقدرت لهستان را با نتیجه سه بر دو شکست داد تا نخستین شکست را به این تیم صدرنشین تحمیل کند.

air-jordan-4-retro-cement-x-new-era-chicago-bulls-sneaker-hook-up-hat | NSW TECH FLEECE FULL - ZIP HOODIE – AractidfShops - nike lunar tartan outlet sale cheap

 

دیدار دو تیم ایران و آرژانتین از ساعت 5:30 صبح امروز در سالن مرکزی شهرداری اوساکا آغاز شد و با نتیجه سه بر دو به سود تیم کشورمان به پایان رسید.

به گزارش «تابناک»، در این بازی تیم ملی کشورمان با ترکیب اولیه پوریا فیاضی، امیر حسینی، علی حسین، علیرضا نادی، حمزه زرینی، محمد موسوی و مهدی بازارگرد به میدان رفت.
در بازی نخست این مسابقه سرویس های خوب بازیکنان آرژانتین، دریافت توپ را در تیم ایران دچار مشکل کرد و با وجود عملکرد خوب بازیکنان کشورمان در امتیازات پایانی، در نهایت این بازی با نتیجه 25 بر 15 به سود آرژانتین رقم خورد.


تیم ملی والیبال ایران، آرژانتین را هم شکست داد
سرویس های محمد موسوی امان تیم آرژانتین را بریده بود و دفاع روی تور مدافعان ایران به رهبری علیرضا نادی کار را برای اسپوکر های آرژانتین چنان سخت کرده بود که جلو زنان این تیم در گیم پنجم هیچ آبشاری نزدند و برای گذشتن از دفاع روی تور ایران به جا خالی انداختن روی آورند / از نکات قابل توجه نیمکت نشینی بازار گرد در این بازی بود ، وی در بازی با لهستان عنوان بهترین بازیکن زمین را کسب کرده بود


ملی‌پوشان والیبال ایران با نتیجه 3بر2 تیم آرژانتین را شکست دادند و به سومین پیروزی متوالی در جام جهانی دست یافتند.

تیم ملی والیبال ایران در پنجمین دیدار خود از رقابت‌های جام جهانی در شهر اوساکای ژاپن به مصاف آرژانتین رفت. پیش از این دیدار آرژانتین با هشت امتیاز در رتبه پنجم قرار داشت و ایران با هفت امتیاز در رتبه ششم جای گرفته بود. پس از برتری تیم ملی ایران مقابل تیم‌های قدرتمند صربستان و لهستان و همچنین ژاپن میزبان این دوره از رقابت‌ها، نگاه‌های بسیاری متوجه شاگردان خولیو ولاسکو شد و کادر فنی آرژانتین که نمی‌خواست مانند دو حریف قبلی ایران مغلوب میدان باشد با تجزیه و تحلیل کامل تیم ایران بازی را آغاز کرد.

 تیم والیبال ایران تا کنون تیم های پنجم ، هشتم و نهم رتبه بندي جهانی والیبال را شکست داده است

تیم والیبال ایران تا کنون تیم های پنجم ، هشتم و نهم رتبه بندی جهانی والیبال را شکست داده است


در مقابل «خولیو ولاسکو» سرمربی آرژانتینی‌الاصل تیم ملی ایران به همراه دستیار نامدارش «سیچلو» سرمربی سابق تیم ملی جوانان آرژانتین نیز خیلی خوب بازیکنان و تیم آرژانتین را می‌شناختند و در پی خلق یک شگفتی دیگر بودند. ولاسکو پیش از این گفته بود مقابل لهستان و آرژانتین دو بازی احساسی دارد زیرا باید به مصاف تیم شاگردش یعنی آناستازی و آرژانتین یعنی تیم ملی کشورش برود. ایران در آغاز این دیدار از ترکیب علیرضا نادی، حمزه زرینی، امیر حسینی، بازارگرد ، محمد موسوی، علی حسین بهره می‌برد.

 


رده بندی مسابقات جهانی والیبال پس از پیروزی ایران در برابر تیم آرژانتین

رده بندی مسابقات جهانی والیبال پس از پیروزی ایران در برابر تیم آرژانتین

 

بازی نخست:

همانند بازی‌های گذشته ایران در این دیدار هم شروع خوبی نداشت و دریافت‌های نه‌چندان مطلوب شاگردان ولاسکو موجب شد که ایران خیلی زود 6 امتیاز از حریف عقب بیافتد. ولاسکو که نمی‌خواست این بازی را به سادگی به حرف واگذار کند با تقاضای وقت استراحت سعی کرد تا از آماج حملات آرژانتین بکاهد و با تعویض بازارگرد و امیرحسینی با مهدوی و غفور تلاش کرد تا دفاع اول ایران را تقویت کند. اگرچه ملی‌پوشان ایران با درخشش پوریا فیاضی و علیرضا نادی چند امتیاز از دست رفته را جبران کردند اما توپ‌گیری خوب آرژانتی‌ها و بازی سرعتی پاسور و اسپکرهای آن‌ها موجب می‌شد تا این تیم همچنان فاصله امتیاز‌های خود را با ایران افزایش دهد. حتی تعویض فرهاد نظری افشار هم نتوانست دردی از تیم ایران دوا کند. پاس‌های بی نقص سپاستین سولی و آبشارهای تماشایی سرعتی زن‌های این تیم موجب شد تا اختلاف امتیاز‌ها به عدد 14 برسد. در حالی که آرژانتینی‌ها تنها یک امتیاز برای پیروزی در این بازی می‌خواستند انگار ملی‌پوشان ایران تازه به خود آمدند و پنج امتیاز پیاپی را با دفاع عالی روی تور و سرویس‌های زیبای فیاضی گرفتند. با این حال برای جبران امتیازهای از دست رفته خیلی دیر شده بود و سولی یک آبشار قدرتی را در زمین ایران نشاند تا این بازی با نتیجه 25-15 به سود آرژانتین تمام شود.

بازی دوم:
ملی‌پوشان ایران در شروع بازی دوم کولاک کردند و با دفاع عالی سه نفره مقابل سرویس‌های سرعتی آرژانتین و تمرکز روی آبشارهای فیاضی از حریف خود پیش افتادند. هر توپی که به فیاضی می‌رسید به امتیاز تبدیل می‌شد. امیر حسینی هم که متوجه این نکته شده بود تمام پاس‌ها را روی دست او می فرستاد. پیری‌یرا قدرتی‌زن آرژانتین نمی‌توانست مقابل سد دفاعی نادی و موسوی کاری از پیش ببرد. سرویس‌های سرکش موسوی روی شانه‌های گونزالس کشیده می‌شد و برای ایران امتیاز می‌آورد. موتور آبشار‌های تماشایی بازارگرد تازه روشن شده بود و منطقه پنج زمین حریف را نشانه می‌رفت. ملی‌پوشان ایران در یک نمایش متفاوت نسبت به بازی اول برتری خود را به آبی‌پوشان آرژانتین تحمیل می‌کردند. ایران 13-8 از حریف پیش افتاده بود. هماهنگی خوب علی حسین و امیرحسینی موجب شد تا تمام توپ‌های قدرتی حریف در منطقه چهار زمین دفاع شود. داور اول ایران دو امتیاز مشکوک به آرژانتین داد. لوسیانو دیسیکو بهترین بازیکن آرژانتین هم نمی‌توانست بالاتر از دستان موسوی آبشار بزند. بازارگرد همچنان سد دفاعی سه نفره حریف را می شکست. ولاسکو بعد از بازی نخست تمرکز حملات ایران را روی منطقه چهار زمین حریف برد و این تاکتیک جواب داد تا نایب قهرمان قاره امریکای جنوبی مقهور بازی هماهنگ تیم ایران شود. از سوی دیگر پیری‌یرا سرویس‌های مهار نشدنی خود را به نمایش گذاشت تا شاید با این حربه بتواند آرژانتین را به بازی برگرداند. اما در حالی که 2 امتیاز پیاپی را برای آرژانتین کسب کرد سرانجام سومین سرویس‌اش توسط علی حسین و فیاضی مهار شد. حمزه زرینی با پاس‌های رو به عقب خود بازارگرد را صاحب توپ می‌کرد تا آبشارهای پشت خط زن ایران با فریب دفاع روی تور حریف در منطقه دو و چهار زمین آرژانتین بنشیند. نظری‌افشار هم به میدان آمد تا سرعت بازی ایران را بالا ببرد. ایران با اختلاف 3 امتیاز از حریف پیش بود که غفور و مهدوی بار دیگر به میدان رفتند. سرویس غفور یک امتیاز دیگر برای ایران به همراه داشت تا تیم ملی والیبال ایران این بازی را با نتیجه 25-21 به سود خود تمام کند و همه چیز یکبار دیگر مساوی شود.

بازی سوم:
بازیکنان هیچ یک از دو تیم سر تسلیم شدن نداشتند با این حال نمایش احساسی بازیکنان ایران چند اشتباه فردی را به دنبال داشت و موجب شد تا حریف فرصت طلب خیلی زود 3 امتیاز جلو بیافتد. سرمربی ایران غفور و بازارگرد را تعویض کرد. آبشارهای تماشایی موسوی و پروازهای خیره‌کننده او تحسین حاضران در سالن را برانگیخت. نبرد رویاروی فیاضی و فاکونته همواره به نفع جوانترین بازیکن ایران تمام می‌شد. هوشمندی فیاضی و فریب خط دفاعی آرژانتین اختلاف امتیازها را جبران کرد و ایران را پیش انداخت. با این حال پاس‌های سرعتی و بی نقص دیسیکو به همراه آبشارهای پرقدرت کاوانا یکبار دیگر آرژانتین را تا 6 امتیاز جلو انداخت. نایب قهرمان والیبال امریکای جنوبی تیمی نبود که به راحتی تسلیم شود. موسوی ستاره این بازی بود که با سرویس‌های پرشی خود سعی داشت اختلاف امتیاز را جبران کند. از سوی دیگر حمزه زرینی قدر پاس‌های خوب فیاضی و مهدوی را می‌دانست و آنقدر پرقدرت آبشار می‌زد که سد دفاعی حریف فرو می‌ریخت. زرینی با سرویس‌های پرشی می‌خواست یک تنه ایران را به بازی برگرداند. ایران به امتیاز برابر 23 با آرژانتین رسید و سرمربی آبی‌پوشان را مجبور کرد که وقت استراحت بگیرد و بدین ترتیب از طوفان حملات ایران بکاهد. بلافاصله آرژانتین یک امتیازگرفت و ولاسکو وقت استراحت خواست. امیر غفور و موسوی آبشار روگا را خنثی کردند. اما دو اشتباه پیاپی امیر غفور در سرویس و آبشار موجب شد تا این بازی را با نتیجه 26-24 به سود آرژانتین تمام شود.

بازی چهارم:
بازیکنان ایران خوب می‌دانستند که برای برتری در این دیدار چاره‌ای جز پیروزی در بازی چهارم ندارد و به همین دلیل به آب و آتش زدند. سرویس‌های فنی مهدوی و پرواز دیدنی امیر غفور ایران را در همان ابتدا 4 امتیاز از حریف جلو انداخت. اگرچه پری‌پرا و فاکونته دو امتیاز برای آرژانتین به دست آوردند اما بازیکنان ایران برتری چهار امتیازی خود را حفظ کردند. دفاع سه نفره ایران یعنی مهدوی ، موسوی و نادی آبشارهای کنته را برمی‌گرداند. نادی اجازه نمی‌داد توپ زیر تور ایران بخوابد. امیر غفور هم با شیرجه زیر تور ایران خط دفاعی ایران را پوشش می‌داد. ایران کاملا حساب شده بازی می‌کرد. این تیم آرژانتین یکی از مطرح‌ترین قدرت‌های والیبال جهان بود که مقهور قدرت ملی‌پوشان ایران شده بود. روحی ملی‌پوشان تحسین برانگیز بود. همه بازیکنان با جرات بازی می‌کردند. ولاسکو دستورات تاکنیکی جدید را در وقت استراحت فنی دوم به بازیکنان گوش‌زد کرد. فیاضی در این بازی هم هنرنمایی ‌کرد و دفاع روی تور حریف را به زانو درآورد. حمزه زرینی باز هم سرویس‌های پرشی خود را به نمایش گذاشت تا سرانجام با آبشار تماشایی کاپیتان نادی ایران با امتیاز25-16 پیروز این بازی باشد.

بازی پنجم:
بازی به اوج حساسیت خود رسیده بود. ایران 5-3 از حریف پیش بود و در آستانه خلق یک شگفتی دیگر قرار داشت. هیچ کس نمی‌توانست نتیجه این دیدار را پیش بینی کند. ایران در آستانه نخستین پیروزی خود بر آرژانتین بود. امیر غفور و پوریا فیاضی پاس‌های علی حسین را به امتیاز تبدیل می کردند. ولاسکو با دقت حرکات بازیکنانش را زیر نظر داشت. آرژانتینی‌ها سر تسلیم شدن نداشتند و اختلاف امتیاز را به عدد یک کاهش دادند. اما کاپیتان نادی با تجربه خود اجازه نداد بازی به تساوی کشیده شود. نظری افشار به میدان آمد. والیبالیست‌های آرژانتین که روحیه خود را باخته بودند 2 سرویس را خراب کردند تا ایران 13-10 از حریف جلو بیافتد. امیر حسینی با یک پاس زیبا موسوی را به یک پرش زیبا وادار کرد و ایران را به امتیاز 14 رساند. آرژانتین هم یک امتیاز گرفت. ایران این دیدار را با آبشار فیاضی به پایان برد و در بازی آخر با نتیجه 15-12 به برتری رسید.

تیم ملی والبیال ایران با نتیجه 3بر2 و امتیاز‌های(25-15 ،21-25 ،26-24، 16-25 و12-15 ) آرژانتین، نایب قهرمان آمریکای جنوبی را شکست داد تا بدین ترتیب به به چهارمین پیروزی و کسب 9 امتیاز در جام جهانی دست یابد. با این نتیجه زنگ خطر برای تمام مدعیان قهرمانی در جام جهانی به صدا درآمد و سرفصل جدیدی در والیبال جهان آغاز شد.

تیم ملی والیبال ایران باید روز یکشنبه ششم آذر در شهر فوکوئوکا به مصاف امریکا برود

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه