یکشنبه, 04ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها خبر تاثیر ویتامین «ای» در پیشگیری از سرطان

خبر

تاثیر ویتامین «ای» در پیشگیری از سرطان

پزشکان چینی در یک مطالعه جدید دریافته‌اند که مصرف ویتامین «ای» در کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، موثر است.

adidas calabasas cream factory san jose menu - GZ3194 - adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | Air Jordan 1 Mid 554724 - nike air sweet lunar shoes sale free shipping - 271 Hemp – JmksportShops

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، آمارها نشان می‌هد که سرطان کبد در حال حاضر سومین سرطان کشنده در جهان، پنجمین سرطان شایع در مردان و هفتمین سرطان شایع در زنان است.

خبرگزاری شینهوا گزارش داد، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه شانگهای در چین با انجام آزمایشات جدید به رابطه مهم بین ویتامین «ای» و سرطان کبد پی بردند.

آنها متوجه شدند که دریافت ویتامین مزبور از طریق مواد غذایی غنی از آن و یا مکمل‌های غذایی حاوی ویتامین «ای» در کاهش خطر بروز سرطان کبد نقش موثری دارد.

به گفته پزشکان، ویتامین «ای» یکی از آنتی اکسیدانهای مهم و قوی است. جزئیات این مطالعه در مجله انستیتو ملی سرطان آمریکا منتشر شده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه