پنج شنبه, 01ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها انجمن‌ها فراخوان برترین اثرهای پژوهشی از سوی بنیاد فردوسی

انجمن‌ها

فراخوان برترین اثرهای پژوهشی از سوی بنیاد فردوسی

به گزارش روابط عمومی بنیاد فردوسی، به اهتمام بنیاد فردوسی نخستین دوره جایزه پژوهش پروفسور حسین آقابزرگ ویژه برگزیدن برترین پژوهش سال در زمینه شاهنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌پژوهی و فردوسی‌شناسی در اسفند ماه امسال برگزار می‌شود.

boohoo , Womens & Mens Clothes , Shop Online Fashion | Media Maratón Alicante 2022 - Carreras populares , IicfShops

 

بدین منظور پژوهشگران و ناشران می‌توانند دو نسخه از کتاب ویا مجموعه مقاله با موضوعهای شاهنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌پژوهی، اسطوره‌شناسی و بررسی فرهنگ، زبان و تاریخ ایران باستان که از سال 1388 تا 1390 به زیور چاپ آراسته شده‌اند را به همراه پیشینه پژوهشی و علمی پدیدآورندگان تا پایان بهمن ماه امسال به دبیرخانه بنیاد فردوسی به نشانی: تهران، خیابان فاطمی، خیابان رهی‌معیری، شماره هفت، واحد دوم ویا صندوق‌پستی: 8375-14155 ارسال نمایند.

شایان ذکر است نخستین دوره جایزه پژوهش پروفسور آقابزرگ پس از بررسی اثرهای پژوهشی به وسیله شورای داوران در اسفند ماه امسال با اهدای تندیس و خرید از اثر پژوهشی برگزیده سال ویا کمک هزینه بازچاپ اثر برپا می‌شود.

گفتنی است طراحی تندیس برنزین پروفسور حسین آقابزرگ، پژوهشگر برجسته کشور به وسیله استاد افشین اسفندیاری، هنرمند تندیس‌ساز و عضو امنای بنیاد فردوسی به پایان رسیده است که برای یادبود به پژوهشگر برگزیده، پیشکش خواهد شد.

پروفسور حسین آقابزرگ که در 16 اسفند ماه سال گذشته درگذشت از پایه‌گذاران بنیاد فردوسی و دارای کرسی استاد تمام دانشگاه تربیت معلم بود که 250 مقاله بین‌المللی از وی به ثبت رسیده و بیش از 7 هزار ارجاع علمی به مقاله‌های وی تا کنون داده شده است.

پروفسور حسین آقابزرگ از نام‌آورترین پ‍ژوهشگران ایرانی است که موفق شد بر پایه آمار رسمی موسسه جهانی اطلاعات علمی (ISI) در سال 2010 میلادی با دارا بودن 250 مقاله علمی - پژوهشی در نشریه‌های معتبر داخلی و خارجی در جمع یک درصد نخست پژوهشگران جهان در رشته‌های گوناگون علمی قرار گیرد و از برترین دانشمندان بین‌المللی شناخته شود.

این چهره‌ علمی کشور در 16 تیر ماه سال 1327 در شهر تهران دیده به جهان گشود و مدارج علمی خود را در دانشگاه تهران و دانشگاه فلوریدای آمریکا تا مقطع فوق‌دکترا به پایان رساند و در طول زندگی علمی خود، 28 کتاب درسی دانشگاهی و ۲۵۰ مقاله علمی - پژوهشی به یادگار گذاشت.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه